Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Vanuit hartje Den Haag werken we samen met verschillende culturele instellingen. Van theater tot cultureel erfgoed. Van een creatief idee tot groeiende professionele organisaties. Door onze brede ervaring, begrijpen wij goed dat een dansgezelschap iets anders nodig heeft dan een muziekensemble. En dat elke organisatiecultuur een unieke samenkomst is van mensen, waarden en rituelen, die gekoesterd moet worden.

Wij geloven in korte lijnen, enthousiaste mensen en professionaliteit. Daarom bestaat Ephraim Productions uit een klein team, dat samenwerkt met gespecialiseerde professionals. Samen zetten wij ons in voor de zakelijke ondersteuning van jóuw creatieve droom.

Een persoonlijke klik vinden wij belangrijk. Dus laten wij ons eerst even voorstellen:

Onno Ephraim
Oprichter en eigenaar van Ephraim Productions sinds 2002.

Zakelijk leider en consultant voor kleine en middelgrote culturele instellingen. “Ik adviseer en ondersteun bij het professionaliseren en efficiënter maken van deze organisaties. Dat doe ik met groot enthousiasme!”

Dit is Onno:
Verbinder, gedegen, betrokken, deskundig en een tikkeltje eigenwijs

“Ik vind het fantastisch om van niets ‘iets’ te maken. Iets dat bijdraagt aan een levendige samenleving, het publiek bij de lurven grijpt en doet verwonderen. Zelf ben ik altijd op zoek naar een ‘change of view’ door nieuwe inzichten, belevenissen of kennis.”

Kunst en cultuur:
“Van groot belang in de samenleving! Het werkt spiegelend, soms confronterend, ontroerend, vaak geruststellend en vermakelijk, en altijd verrijkend. Het mooiste van mijn werk is dat ik help de artistieke, inhoudelijke dromen van anderen waar te maken.”

Geheimen onthuld:
“Ingewikkeld gesprek voorbereiden? Dan ga ik eerst 10 minuten achter de vleugel zitten en probeer iets van Chopin te bakken. Of ik stap onder de douche: de perfecte plek om in korte tijd zowel te ontspannen als mijn gedachten te ordenen.”

Lisa van Winden
Medewerker financiën en fondsenwerving bij Ephraim Productions sinds 2015

Specialist in fondsenwerving, boekhouding en algemene financiële zaken. “Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van projectplannen of de jaarrekening. Hiervoor heb ik persoonlijk contact met acteurs en musici.”

Dit is Lisa:
Vriendelijk, geduldig, enthousiast en nauwkeurig

“Ik vind gelukkig werkzaamheden leuk waar veel mensen tegenop zien. Ik ben nogal precies, dus mijn klanten kunnen erop vertrouwen dat ik mijn werk goed, netjes en op tijd uitvoer. Vervolgens werken we samen toe naar een bijzonder project, wat zorgt voor een teamgevoel en gezamenlijke drive om alles tot een mooi eindresultaat te brengen.”

Kunst en cultuur:
“Zo belangrijk! Ze verrijken je leven, versterken een samenleving en openen je blik. Het feit dat ik in mijn werk een bijdrage kan leveren aan deze sector, vind ik daarom erg bijzonder.”

Geheimen onthuld:
Tijdens mijn studie Algemene Cultuurwetenschappen vond ik het financiële gedeelte minder interessant. Heel erg verrassend dus, dat ik dit deel van mijn werk nu juíst zo leuk vind! O, en nog een leuke: ik heb ooit de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol gewonnen op een studententheaterfestival!”

Ismay Rentenaar
Medewerker productie en fondsenwerving bij Ephraim Productions sinds 2020